Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 februarie 2019

Intrebare


Mă numesc ANGHELESCU Corneliu și, în urma unui control medical cardiologic, au fost observate modificări ale ECG. Mi s-a recomandat efectuarea unei coronarografii pentru a se stabili dacă este necesară sau nu implantarea de stent. Având în vedere că aceste intervenții sunt oneroase iar eu sunt pensionar, vă rog să-mi oferiți câteva informații referitoare la: 1. Dacă la Centrul Ares se poate efectua investigația de diagnosticare numită Coronarografie ? 2, Dacă investigația este suportată sau nu de CASMB ? 3. În cazul în care, pe baza investigației se indică montarea de stent, există posibilitatea ca atât coronarografia cât și angioplastia și stentul să fie decontate de CASMB ? 4. Dacă solicit ca investigarea descrisă să fie făcută la Dumneavoastra, peste cât timp pot beneficia de o programare? Vă mulțumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp! În centrul nostru se efectuează proceduri de diagnosticare precum: angiografie coronariană ( coronarografie ) si proceduri de tratament de tipul angioplastie coronariana. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor