Dr. Sorin Ghiea

Dr. Sorin Ghiea

Medic primar Radiologie și Imagistică Medicală

Radiologie și imagistică medicală

Dr.  Sorin Ghiea este medic primar radiolog și coordonator al Departamentului de Imagistică Medicală din Spitalul Monza, București. Dr.  Sorin Ghiea și-a completat formarea în imagistica medicală în perioada rezidențiatului (2005-2010) la Institutul Clinic Fundeni din București, sub îndrumarea profesorului Șerban Georgescu, o personalitate marcantă a radiologiei românești. Prof. Șerban Georgescu a fost un pionier în introducerea și promovarea tehnologiilor avansate în imagistica medicală din România, precum tomografia computerizată și rezonanța magnetică. Echipa coordonată de Prof. Șerban Georgescu i-a insuflat Dr. Sorin Ghiea profesionalismul, curiozitatea și ambiția de a excela în domeniul radiologiei. În 2009, acesta a început să se specializeze în imagistica musculo-scheletală la Londra, grație unei burse oferite de Societatea Europeană de Radiologie, transformându-și interesul inițial într-o adevărată pasiune. Deși formarea la școala de radiologie Fundeni i-a oferit o viziune amplă și multidisciplinară asupra diverselor ramuri ale imagisticii, Dr. Ghiea susține importanța supraspecializării. El consideră că domeniul imagisticii este astăzi prea vast pentru ca un radiolog să poată performa și evolua eficient în toate subspecialitățile.

Articole scrise de Dr. Sorin Ghiea

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor