Holter EKG - Monitorizarea ritmului inimii 24H


Investigațieneinvazivă
Durată investigație24 H
Holter EKG | ARES | Inovatie in Cardiologie

Cuprins

Ce este dispozitivul Holter EKG?

Holterul EKG este un dispozitiv cu ajutorul căruia putem evalua activitatea electrică a inimii, în decursul a 24 de ore, timp în care pacientul desfășoară activitățile obișnuite de zi cu zi.

Dispozitivul înregistrează ritmul inimii cu ajutorul unor electrozi lipiți pe  pieptul pacientului.

De ce trebuie să purtați un dispozitiv HOLTER EKG?

Dispozitivul Holter EKG poate înregistra bătăile anormale ale inimii, anumite modificări care pot apărea în  timpul episoadelor de  dureri toracice cu caracter de angină. Este importantă monitorizarea activității inimii după un atac de cord sau după implantarea unui  stimulator cardiac permanent.

Programare imediata !

Completeaza formularul si te sunam noi!

Este dureroasă purtarea dispozitivului Holter?

Electrozii vor fi atașați de pieptul pacientului, iar procedeul nu este dureros. La recomandarea medicului, dispozitivul medical poate fi purtat o perioadă mai lungă de timp.

Ce trebuie să facă pacientul cât poartă dispozitivul de monitorizare EKG?

Medicii recomandă pacienților să țină un jurnal cu activitățile zilnice, cât mai exact.

Dacă pe durata monitorizării, pacientul are anumite simptome, în special palpitaţii/ameţeli/durere toracică, dificultate în respiraţie, este important să noteze ora la care s-a produs acest eveniment. De asemenea, este important de precizat dacă a efectuat  efort fizic, daca s-a enervat sau a efectuat o activitate care a putut produce acele simptome. Pe baza datelor cumulate, medical poate stabili un diagnostic cât mai corect.

Ce trebuie să evitați cât purtați holterul ecg?

Este indicat să vă feriți de magneți, zone de înaltă tensiune sau detectoare de metale, pentru a nu interfera cu dispozitivul.

Pret holter ekg?

Colegii nostri iti stau la dispozitie pentru a te informa cu privire la toate aspectele investigatiei, inclusiv asupra pretului. Pentru aceste informatii ne poti suna tu sau poti folosi formularul de contact

Procedurile Noastre


Medici care efectuează această procedură:

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.