Dr. Bogdan Vintilă

Dr. Bogdan Vintilă

Medic primar Chirurgie Vasculară

Chirurgie vasculară

Dr. Bogdan Vintilă a absolvit Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca în anul 2006. A parcurs o serie de etape esențiale în formarea sa profesională, începând ca medic rezident în chirurgia vasculară până în 2012, desfășurându-și activitatea la Clinica Chirurgie II Cluj-Napoca, la Institutul Inimii Nicolae Stăncioiu din Cluj-Napoca și la Centre Hospitalier Henry Duffaut din Avignon, Franța. Între anii 2012 și 2014, a evoluat în cariera sa profesională, devenind medic specialist în chirurgie vasculară la Centre Hospitalier Le Mans, Franța. Din 2014, dr. Bogdan Vintilă își desfășoară activitatea la Spitalul Monza din București, începând cu poziția de medic specialist (2014-2019), iar din 2019, devenind medic primar în Chirurgie Vasculară.

Proceduri efectuate de Dr. Bogdan Vintilă

Aceeași specialitate

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor