Dr. Mihai Cocoi

Dr. Mihai Cocoi

Medic Specialist Cardiolog

Cardiologie intervențională

Dr. Mihai Cocoi este medic specialist cardiolog în cadrul Spitalului MONZA ARES - Cardioteam Cluj Napoca.

Dr. Mihai Cocoi este medic specialist cardiolog în cadrul Spitalului Monza-Ares. A absolvit cursurile facultății de medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca în anul 2011, iar în perioada 2011-2016 a urmat rezidențiatul în cardiologie. În această perioadă a obținut competența în ecografie cardiacă trans-toracică, iar în 2017 pe cea în ecografie vasculară periferică.

Dr. Cocoi este înscris în programul de pregătire pentru competența europeană de Cardiologie Intervențională (The European Association of Percutaneous Cardiovascular Interventions On-line Programme for certification in Interventional Cardiology) și în programul de pregătire pentru competența română de Cardiologie Intervențională București.

Domnul doctor este activ în domeniul cercetării clinice, fiind subinvestigator în mai multe studii internaționale în domeniul cardiologiei. Este membru al Societății Române de Cardiologie (SRC), Societății Europene de Cardiologie (ESC), Asocianției Europene de Intervenții Cardiovasculare Percutane (EAPCI) și Asociației Europene de Imagistică Cardiovasculară (EACVI).

Proceduri efectuate de Dr. Mihai Cocoi

Galerie Foto Dr. Mihai Cocoi

Aceeași specialitate

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor