Dr. Mircea Murariu

Dr. Mircea Murariu

Medic specialist cardiolog

Cardiologie pediatrică

Dr. Mircea Murariu este medic specialist în cardiologie pediatrică, cu o experiență solidă în colaborarea cu instituții medicale de renume. Colaborează cu Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Louis Țurcanu" din Timișoara și este doctorand la Universitatea de Medicină și Farmacie "Victor Babeș" din Timișoara.   A finalizat rezidențiatul în cardiologie pediatrică la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant, Clinica Cardiologie III Copii, din Târgu Mureș. De asemenea, deține o diplomă de medic specialist în cardiologie pediatrică și a finalizat rezidențiatul în pediatrie la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Louis Țurcanu" din Timișoara. Dr. Murariu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie "Victor Babeș" din Timișoara, unde a obținut diploma de medic. Pe lângă activitatea clinică, colaborează ca asistent universitar cu Universitatea de Medicină și Farmacie "Victor Babeș" din Timișoara, contribuind la formarea noii generații de medici.

Proceduri efectuate de Dr. Mircea Murariu

Aceeași specialitate

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor