MONZA ARES Constanța - HEKA HospitalCentrul de Cardiologie Intervențională ARES din Heka Hospital pune la dispoziția pacienților constănțeni un ambulatoriu de cardiologie și o sală de angiografie, dotate la standarde internaționale, unde vor fi efectuate consultații de cardiologie și cardiologie pediatrică, ecografii cardiace și transesofagiene, montări de holtere TA și ECG, test de efort, coronarografii și angioplastii coronariene cu balon și/sau stent, angiografii și angioplastii carotidiene și periferice, implantări de stimulator cardiac. În sfera radiologiei intervenționale, ARES aduce în premieră la Constanța procedurile de embolizare pentru fibromul uterin, adenomul de prostată și varicocel, efectuate de dr. Rareș Nechifor, medic primar radiolog. ARES este prezent în Constanța din anul 2017, în cadrul Spitalului Județean de Urgență, fiind multă vreme singurul centru din Dobrogea pentru tratamentul minim invaziv al infarctului miocardic acut. Anual, aproximativ 1500 de pacienți constănțeni sunt evaluați de echipa medicală ARES Constanța, o treime dintre aceștia având nevoie de tratament cu unul sau mai multe stenturi.

Solicită o programare

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.


Proceduri efectuate la MONZA ARES Constanța - HEKA Hospital - Constanța


Consult Cardiologic
Bolile cardiovasculare, adică acele boli care afectează inima și vasele de sânge, continuă să reprezinte principala cauză de deces la nivel global. [5] Un rol foarte important în prevenirea, diagnost...

Vezi mai mult

Medici în MONZA ARES Constanța - HEKA Hospital


Doctor Rares Nechifor, medic radiolog la ARES
Dr. Rareș Nechifor
Radiologie intervențională

Curriculum Vitae

Unde ne găsești

Constanța - Bld. 1 Decembrie 1918, Nr. 21, incinta spitalului HEKA
Program - Luni - Vineri - 08:00 - 20:00


Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor