Dr. Cosmin Grigore

Dr. Cosmin Grigore

Medic specialist cardiolog - Cardiologie Pediatrică

Cardiologie pediatrică

Dr. Cosmin Alexandru Grigore este medic specialist în cardiologie pediatrică, cu o experiență vastă în evaluarea, diagnosticarea și tratamentul bolilor cardiace congenitale și dobândite la copii. Activitatea sa profesională se desfășoară în principalele centre medicale din București, inclusiv Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „M.S. Curie”, Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”, Centrul Medical Memormed, Clinica CardioClinic și Institutul Național de Medicină Sportivă.   Pe parcursul formării sale, Dr. Cosmin Grigore a lucrat intens în cadrul secțiilor de cardiologie pediatrică, gestionând cazuri complexe și participând activ la gărzi în diverse unități de urgență. În plus, a contribuit la pregătirea și corecția intervențională a pacienților cu boli cardiace congenitale în cadrul Laboratorului de Angiografie și Cateterism Cardiac al Spitalului „M.S. Curie”. Participarea sa activă la conferințe și cursuri naționale și internaționale îi permite să fie la curent cu cele mai noi tehnici și abordări în cardiologia pediatrică. Dr. Cosmin Grigore este membru al Societății Europene de Cardiologie și al Societății Române de Cardiologie, precum și al Grupului de Lucru de Cardiologie Pediatrică și Boli Cardiace Congenitale. Cu o dedicare deosebită pentru sănătatea copiilor și o implicare constantă în activități de voluntariat și educație medicală, Dr. Cosmin Alexandru Grigore este un profesionist apreciat în domeniul său, contribuind semnificativ la îmbunătățirea vieții micilor pacienți cu afecțiuni cardiace.

Proceduri efectuate de Dr. Cosmin Grigore

Aceeași specialitate

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor