Intreaba Medicul ARES

Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 iunie 2013

Montare stent carotida

Buna ziua As dori sa stiu care sunt costurile unei astfel de interventie,pentru tatal meu care are 68 ani,a fost internat la Spitalul Municipal unde a facut Angiografia Cerebrala si are carotida dreapta infundata 80-85%,iar spitalul nu are momentan stenturi disponibil. Multumesc si astept un raspuns



10 iunie 2013

Consultatii

Buna seara, Am 41 ani nu am copii si am un fibrom cu dimensiuni:90mm,70mm,67mm. as vrea sa-mi fac embolizare daca se poate.Va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa fac, cam la ce pret este si un nr de telefon pentru programare.Sunt din Bucuresti si daca se fac programari siin weekend.Va multumesc.



10 iunie 2013

fibrom uterin-4.09cm

Varsta mea este de 38 de ani si nu am copii,Am fost depistata printrun eco abdominal in luna august2012 cu o formatiune regulata,hiperogena,heterogena de 3,2/3cm,localizat posterior(nodul fibromatos).In luna noiembrie 2012 la un alt consult ginecologic s.a depistat ca era de 4.09 cm,fara sangereri abundente,am urmat un tratament cu Esmya timp de 3 luni,in urma controlului din luna martie s.a depistat ca scazuse la 1 cm,dar de la prima menstruatie(martie) am observat ca este foarte abundenta si chiar cu dureri foarte mari si la o perioada de 2 saptamani.spuneti.mi va rog ce sa fac????Va multumesc frumos



9 iunie 2013

sfatul medicului

buna seara. am fost diagnosticata cu discartroza.rezultatul la rmn este; mici osteofite marginale anterioare la nivelul vertebrelor C4C5C6;la nivel C5-C6 debord discal posterior ce amprenteaza sacul dural si ambele radacini C5 foraminal;la nivel C6-C7 minim debord discal ce amprenteaza sacul dural fara conflict disco-radicular;la nivel L5-S1 pensare posterioara a spatiului intervertebral C7-D1siL3-L4. acumulare parafluida in hipersemnal T2 in celulele mastoidiene stangi.tratament cu betaserc de 24mg de 2/zi pramistar coaxil imovane vimovo.fizioterapie. problema mea este ca ma simt tot mai rau ce probleme ar fii si ce ma sfatuiti sa fac.VA MULTUMESC!astept un raspuns.



9 iunie 2013

hernie de disc

am o problema la coloana .in anul 2011 am facut un rmn si am aflat ca la ultimele doua inele nu mai am cartilaj , ce ma sfatuiti sa fac in continuare



7 iunie 2013

cardiologie

Buna seara!mama mea are aparat stimulator la inima varsta dumnea-ei 76 de ani operata pe05//10/2010 in canada anul trecut in 6/03/2012 a facut un imfarct.acum am fost la spital pe data de05/06/2013 si nu am inteles mai nimic din ce mi-au spus decat ca nu mai are voie sa faca efort am cateva analize care su facut la urgenta :1.ctnl 0.003ng/ml; remark:df-(neg)(<0.019 ng/ml;wb hct%(40,0%),2.D_Dimer>5,00 ug/ml feu,3.NtproBNP 872 pg/ml,.(vn=9,45-13 sec),timp deprotrombina quick=18,9(vn=78-124%),activitate protrombinica 63% (vn=78-124%);inr 1,35 (vn=0,87-1,18); fibrinogen 644mg/dl, (vn=188-383 mg/dl si un ecg PR Int(ms)201 P/QRS/T int(ms):136 113 170;QT/QTc int(ms)404 453;P/QRs/T Axis(Deg)58 -34 40;RV1/SV5 Amp/mv;0,00 0,00;RV5/SV1 Amp/mv:0,49 0,89. Va rog frumos sa-mi spuneti adevarul cat este de grav? VA MULTUMESC ANTICIPAT! 0



7 iunie 2013

Buna ziua.

Am aflat de curand, in luna februarie, ca am prolaps de valva mitrala si dsa. Dupa 4 luni, prolapsul mi-a trecut, insa pentru dsa trebuie sa fac o operatie in luna iulie(dupa bac). Dsa-ul este de 1 cm, din cate am inteles. As vrea sa stiu in ce consta aceasta operatie si mai ales de ce trebuie sa stau 2 saptamani in spital dupa aceea. Va multumesc mult!



7 iunie 2013

Febrilatie

Buna ziua, Bunica mea, in varsta de 85 de ani trebuie sa faca o interventie chirurgicala de cataracta. Sufera de HTA, BCI,lacunarism accident vascular, anemie...In urma cu 2 ani a avut 2 AVC-uri ischemice, fara deficit logopedic sau motoric. Acum, la analizelepreoperatorii i s-a gasit febrilatie dar medicul de la clinica la care a facut analizele nu i-a dat niciun tratament ci sa revenim dupa operatie. Anestezia va fi topica, operatia fiind facuta la un medic experimentat in chirurgie. Si totusi ce riscuri are? Stiu ca fibrilatia duce la AVC.Operatia va fi peste 10 zile. Credeti ca ar trebui sa ia un tratament inainte de operatie? Daca are efecte adverse apoi?(mentionez ca avem medicul nostru de 8 ani) Sau dupa operatie sa ne prezentam la medicul nostru care ii va face analizele complete si ii va stabili un tratament? Astept raspunsul dvs.si va multumesc din suflet.



6 iunie 2013

embolizare fibrom uterin dimensiune 11 cm

va rog mult sa-mi spuneti daca este posibilia aceasta inerventie - embolizarea unui fibrom de 11 cm? Multumesc!



6 iunie 2013

coronorografie

azi am efectuat testul de effort si la efort maxim s-a constatat / test de effort submaximal 89% inden pozitiv D II - DIII avf 2,5 mm ,am fost respins la vizita med. si mi s-a recomandat coronorografie,ce credeti am nevoie de stend sau poate fi si mai grav ? va multumesc !



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group