Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Intreaba Medicul

Folositi formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialisti intrebarile dumneavoastra, iar in cel mai scurt timp posibil unul dintre specialistii nostri va va raspunde.

Introduceti o adresa de e-mail valida pentru a va confirma primirea raspunsului.

  • TROMBOZA VENOASA PROFUNDA
    19 aprilie, 2019

    Buna ziua. Numele meu este Radulescu Elena, am 70 ani, si din 27.03.19 am fost diagnosticata cu tromboza venoasa profunda picior stang. Am fost internata in spital, urmez in acest moment cu Eliquis 5mg, piciorul este umflat. Am facut 3 eco-dopller la 3 clinici, toate au acelasi rezultat, TVP. Intrebare la dvs: se poate rezolva chirurgical aceasta problema la dvs, cum se dizolva acele cheaguri? Multumesc frumos!

    Sfatul medicului:
    Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali a primit solicitarea dumneavoastră și vă va contacta curând. Vă dorim multă sănătate!

  • Menstruatia
    19 aprilie, 2019

    Buna ziua! Dupa ce mi-am inceput viata sexuala mi-a intarziat menstruatia 10 zile ,iar acum cand mi-a venit m-a tinut doar 3 zile. De regula ma tinea 5 zile. Este normal?

    Sfatul medicului:
    Bună ziua, dereglările menstruale pot fi normale, dar pot ascunde și alte afecțiuni. Recomandarea noastră este să vă adresați unui medic ginecolog pentru un consult de specialitate. Mai ales dacă ați început activitatea sexuală. Vă dorim multă sănătate!

  • Calcemie
    18 aprilie, 2019

    Buna ziua! In urma cu 9 luni am fost diagnosticat cu hipotiroidie si mi sa administrat tiroxina de 25 mg atunci analiza de tsh era 5.09 Calciul seric total 10.25 ft 3 si ft 4 in valori normale.Acum tsh este 3.10 calciul seric 9.9 intervalul fiind 8.60-10 calciul ionic 4.18 intervalul fiind 3.60-4.80 si proteine totale 7.80 interval fiind 6.70- 8.80.Tin sa precizez ca nu am respectată tratamentul din pacate pentru ca am luat câtva timp am văzut că ma simt bine nu am mai luat acum iau pentru ca au inceput sa ma doară oasele.Referitor la calciu care este maricel este din cauza hipotiroidiei sau poate indica ceva mai grav va intreb pentru ca am facut greseala de a citi pe.internet si ziceau de mielom multiplu si sunt cam speriată deoarece eu nu am simptome.Multumesc anticipat!

    Sfatul medicului:
    Bună ziua, este important să vă adresați medicului dumneavoastră curant pentru a discuta despre administrarea tratamentului primit, mai ales dacă ați decis să întrerupeți tratamentul. Vă dorim multă sănătate!

  • Tromboza venoasa profunda
    17 aprilie, 2019

    Buna ziua Mama mea a fost diagnosticata cu tromboza profunda, in urma unor dureri aparute la piciorul stang. Am dori sa stim ce tratament chirurgical se poate realiza in cazul ei? Va pot pune la dispozitie documentul 'epicriza pacientului' si un rezultat in urma unui eco doppler. Va multumesc frumos pentru raspunsul dvs.

    Sfatul medicului:
    Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!

  • Interventie minim invaziva-Mitraclip
    17 aprilie, 2019

    sunt diagosticat cu insuficienta mitrla severa,am si proteza proteza valvulara aortica metalica,varsta 72 ani.va intreb cu respect ,daca in cazul meu se poate face chirurgie minim invaziva-Mitraclip,si daca este cazul sa ma programez?

    Sfatul medicului:
    Bună ziua, pentru a discuta despre afecțiunea dumneavoastră și despre posibilitatea efectuării acestui tip de intervenție de implantare clip mitral, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!

  • Va rog
    14 aprilie, 2019

    Eu iau sindrom pot sa iau si siofor ca am luat glicemiea si era433

    Sfatul medicului:
    Bună ziua, vă recomandăm să vă adresați medicului dumneavoastră pentru un tratament medicamentos adecvat stării dumneavoastră de sănătate. Vă dorim multă sănătate!

  • Menstruatia
    14 aprilie, 2019

    Buna ziua! Luna trecuta pe 30 mi-am inceput viata sexuala,iar mentruatia mea intarzie. Sunt 8 zile intarziere. Tin sa mentionez ca actul sexual a fost protejat ,deci nu am cum sa fiu insarcinata. Credeti ca este vorba de o tulburare hormonala sau este perfect normal!

    Sfatul medicului:
    Bună ziua, este foarte posibil să fie vorba despre o tulburare hormonală. Pentru a fi sigură sau pentru a afla dacă poate fi vorba despre o altă afecțiune, vă recomandăm să vă adresați unui medic ginecolog pentru un examen de specialitate. În spitalul nostru, apelând numărul de telefon 031 9300, vă puteți programa la o consultație ginecologică completă! Vă dorim multă sănătate!

  • Cardiologie
    13 aprilie, 2019

    Am mai avut nopțile trecute episoade de tahicarcie,cu bătăi foarte rapizi si se oprea treptat,nu aveam nici un simptom de anxietate,doar tahicardie care nu răspundea la vreo metoda ca sa se oprească..dar azi dimineata la 6,prin somn am simțit o presiune puternica in urechi,un zgomot tare si inima a bătut rapid de cateva ori,5-7 bătăi..a inceput brusc si s a terminat brusc,dupa episod a fost liniste totala..pot asocia episodul ca un tren fulger care trece in gara..efectiv numai sunt om,sunt terminată ca de la episodul asta..nici nu stiu încotro sa o apuc sa fac niste investigații,ținând cont ca in botosani nu prea am șanse asa mari mai ales ca as vrea cat mai rapid..un sfat..Multumesc

    Sfatul medicului:
    Bună ziua, vă recomandăm să vă adresați unui medic cardiolog pentru a vi se efectua câteva investigații importante ( eletrocardiograma ( https://medicina-interventionala.ro/proceduri/electrocardiograma-ecg-ekg/ ), ecografie cardiacă ( https://medicina-interventionala.ro/proceduri/ecografie-doppler-cardiaca/ ), monitorizare cu dispozitiv de tip holter ( https://medicina-interventionala.ro/proceduri/monitorizare-holter-ekg/ )). Puteți citi mai multe informații despre aceste investigații în link-urile de mai sus. Dacă doriți să ne faceți o vizită la București, vă puteți programa la investigațiile de mai sus apelând numărul de telefon 031 9300. Vă dorim multă sănătate!

  • stimulator cardiac-branturischoll
    11 aprilie, 2019

    Va rog mult sa ma ajutati si sa=mi comunicati daca fiind purtator de stimulator cardiac VVIR/AAIR VERIITYADxXL-SR am voie sa port branturi SCHOLL foarte ulile ptr dureri articulare-ARTROZA. vA MULTUMESC FF MULT - CU RESPECT -PETRESCU MIRCEA

    Sfatul medicului:
    Bună ziua, depinde de momentul în care ați fost stimulat si la ce tip de centuri vă referiți.. Cel mai corect este să luați legătura cu medicul care v-a făcut această procedură. Vă dorim multă sănătate!

  • Anevrism aorta abdominala
    11 aprilie, 2019

    Buna ziua, Am 31 ani si am fost diagnosticat cu anevrism fusiform de aorta abdominala cu calibrul maxim de 52 mm, extins pe o lungime de aprox 80mm, incepand de la emergenta trunchiului celiac (deplasata suprastructural, aproximativ 10mm), pana la emergenta arterelor renale, cu placarde ateromatoase fibrocalcare, cu grosime neregulata, de maxim 8 mm. Extazie fusiforma aorta imediat infrarenala, cu un calibru de 31 mm, pe o lungime de aprox 22, de asemenea cu placarde fibrocalcare excentrice, de mana la 3,5mm. As putea fi tratat in clinica dumneavoastra?

    Sfatul medicului:
    Bună ziua, unul dintre colegii noștri va lua legătura cu dumneavoastră. Este important ca unul dintre medicii echipei noastre să studieze investigațiile efectuate și să vă propună un plan terapeutic optim pentru cazul dumneavoastră. În cel mai scurt timp, un reprezentant medical vă va contacta. Vă dorim multă sănătate!

X
Sună Mesaj