Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 iulie 2019

Insuficienta mitrala


Soția mea are probleme insuficienta mitrala. Deocamdată a zis ca încă mai poate sa stea pana va fi nevoie de intervenție de locuire a valvei. Întrebarea mea este: eu și soția mea încă ne gândim sa avem un copil. Este riscant? După operație mai putem spera sa avem un copil?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a vă putea răspunde cât mai obiectiv la întrebarea dumneavoastră este important să studiem investigațiile efectuate de soția dumneavoastră. Vă rugăm să ne trimiteți raporturile medicale efectuate până în prezent la următoarea adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro. Când ne referim la operație, ne referim la o intervenție de ultimă generație pentru tratarea regurgitării mitrale. Este vorba de clipul mitral, un dispozitiv care se implantează în inimă prin artera femurală. Detalii despre procedură aflați de aici >> https://medicina-interventionala.ro/procedura/insuficienta-mitrala-mitraclip/ . Vă dorim multă sănătate! Așteptăm e-mailul dumneavoastră cu investigațiile. O zi bună!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor