Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 mai 2014

Cardiologie


Cat costa o coronarografie si punerea a doua stenduri?Este vorba de o femeie de 72 de ani,pensionara.Doresc raspuns urgent.Va multumesc anticipat


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, coronarografia costa 2500 lei. Stenturile insa variaza in functie de producator, de generatie, si de materialul din care sunt compuse; angioplastia cu 2 stenturi are un cost ce porneste de la 13.000 lei, incluzandu-se in aceasta valoare si coronarografia, dar si toate celelalte materiale necesare. Va asteptam in Centrul nostru din str. Racari nr. 6A pentru a vi se explica pe larg procedura si implicatiile ei, medicale si administrative. Multa sanatateAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor