Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 mai 2014

Fibrom


In urma unui control ginecologic mi au depistat ca am fibrom. Va voi da cateva date despre ecografia facuta. UTER:in anteroversoflexie inglobind mAI MULTI NODULI FIBROMATOSI UNUL CU DIAMETRUL 5/6.5cm posterior si in Douglas, si unul de 9.5/9 cm fundic. ENDOMETRU dezorganizat 1.25 cm OVARUL DREPT de aspect si dimensiuni normale,cu numerosi foliculi in diferite stadii de maturare. OVARUL STANG de aspect si dimensiuni normale,cu numerosi foliculi in diferite stadii de maturare cel dominant 1.38cm Mi sa recomadat operatie de urgenta. Vreau sa stiu daca exista si alta posibilitate de a ma face bine. Va multumes!!!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, unul dintre colegii nostri medical officers va va contacta pentru a va raspunde la intrebari si pentru a va ajuta sa stabiliti o programare in Centrul nostru. De principiu, embolizarea de fibrom uterin este o metoda eficienta de tratare a fibromatozei si a polifibromatozei uterine. In urma ei, se obtine devascularizarea tuturor nodulilor fibromatosi iar in urmatoarele 3-6 luni, vom putea observa ecografic dar si clinic (daca sunteti o pacienta simptomatica, cu sangerari abundente, dureri, urinari frecvente) o ameliorare considerabila a starii dvs. Fibroamele dvs. vor scadea in dimensiuni pana cand vor ajunge niste mici tesuturi cicatriceale pe uter, iar simptomele vor disparea complet inca de la inceput.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor