Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Timpi de coagulare

Buna ziua,cum este posibil ca la un interval de 1 saptamana inr-ul sa fie modificat prima data cand l-am facut mi-a iesit 1,19 apoi la o saptamana am refacut analizele la alta clinica si mi-a iesit 1,13, mentionez ca nu am nici o interventie chirurgicala la inima.Va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
INR - ul este o valoare variabila; nu este suprinzator faptul ca v-au iesit valori diferite la cele doua examinari. Sunt mai multi factori care contribuie la aceasta oscilatie, printre care alimentatia dar si doza de anticaogulant pe care probabil o administrati, dar si laboratorul in care se prelucreaza proba.
.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.