Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 mai 2014

interventie la inima


prietena mea are nevoie de o interventie care sa ii astupe gaura la inima iar noi am aflat ca se poate face operatie pe cord deschis sau cea prin vena...dumneavoastra ce recomandati?care este mai lipsita de riscuri si mai sigura? va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, categoric, indicata este interventia minim-invaziva, "prin vena". In afara de faptul ca acest tip de interventie dureaza doar 20 de minute, ca necesita spitalizare de numai o zi, ca recuperarea este imediata, dupa externare, ca nu ramane niciun fel de cicatrice - pentru ca nu se face nicio taietura, este incomparabil mai putin riscanta decat interventia chirurgicala.
Ca si prim pas in demersul de vindecare, prietena dvs. trebuie sa ajunga in centrul nostru (Bucuresti str. Racari nr.6A sector 3) pentru o evaluare completa in urma careia sa putem vedea ce dimensiuni are "gaura" si cum este pozitionata, sau sa ne trimita actele medicale pe mail impreuna cu datele de contact la iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate.
Aici puteti urmari filmul unei proceduri de inchidere "cu umbreluta". https://www.youtube.com/watch?v=cakx3NGrsFA



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor