Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 mai 2014

interventie la inima


prietena mea are nevoie de o interventie care sa ii astupe gaura la inima iar noi am aflat ca se poate face operatie pe cord deschis sau cea prin vena...dumneavoastra ce recomandati?care este mai lipsita de riscuri si mai sigura? va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, categoric, indicata este interventia minim-invaziva, "prin vena". In afara de faptul ca acest tip de interventie dureaza doar 20 de minute, ca necesita spitalizare de numai o zi, ca recuperarea este imediata, dupa externare, ca nu ramane niciun fel de cicatrice - pentru ca nu se face nicio taietura, este incomparabil mai putin riscanta decat interventia chirurgicala.
Ca si prim pas in demersul de vindecare, prietena dvs. trebuie sa ajunga in centrul nostru (Bucuresti str. Racari nr.6A sector 3) pentru o evaluare completa in urma careia sa putem vedea ce dimensiuni are "gaura" si cum este pozitionata, sau sa ne trimita actele medicale pe mail impreuna cu datele de contact la iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate.
Aici puteti urmari filmul unei proceduri de inchidere "cu umbreluta". https://www.youtube.com/watch?v=cakx3NGrsFACall Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.