Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 mai 2014

fibron uterin


As dori sa ami cititi ecografia.sî sa ami spuneti daka ma puteti programa si pretul.uter dimensiuni 88mm 67 60 endómetru 9mm aspecte particulare fara.posterior formatioune hipoecogena 55/57.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti rezultatul ecografiei scanat pe e-mail la adresa nicoleta@drnechifor.ro, impreuna cu: datele dvs de contact, varsta, localitatea, un scurt istoric medical care sa cuprinda afectiunile de care suferiti sau ati suferit, precum si eventualele intrebari pe care le aveti. Numarul de telefon la care puteti adresa de asemenea aceste intrebari este 0745.355.437. Asteptam documentele dvs.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.