Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 mai 2014

vertebroplastie


Sotul meu, de 59 ani, a facut un RMN iar concluziile sunt: "Fracturi-tasari corpi vertebrali T11 si L1, cu edem osos in maduva osoasa a corpilor vertebrali respectivi si cu prabusirea platourilor vertebrale superioare, fara a prezenta aspect tumoral. Protuzie paramediana stanga T10 de 5mm, cu compresiune pe sacul dural si pe fata anterioara a maduvei spinarii si cu stenoza canalului rahidian la acest nivel. Modificari degenerative disco-vertebrale lombare cu mici prolapsuri L2-L5 si artroza moderata interfatetara posterioara, fara compresiuni radiculare." Recomandarea dnei dr a fost vertebroplasie. Suntem din Bucuresti, iar problema e ca sotul meu are Hepatita C, ciroza si nu sta prea bine cu analizele de sange (nr. trombocite 66, timpul de sangerare 9.26 (normal 1-4 min) (timpul de sangerare este de acum un an cand si-a facut 6 implanturi dentare). Credeti ca poate suporta o vertebroplastie? (acum 2 ani a facut ablatie cu alcol pt un nodul la ficat si i-a fost ok). Va multumesc pt raspuns si va doresc multa sanatate si numai succese.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va fi nevoie sa recoltam un nou INR si sa vedem daca este cazul de instituire a unui tratament.
Vertebroplastia va putea fi suportata de catre pacient, datorita caracterului sau minim invaziv, a absentei anesteziei si a duratei relativ scurte: 30 - 60 min. Va recomandam sa veniti la un consult cu CD-ul RMN, iar daca va aflati departe de Bucuresti, sa va ganditi daca doriti sa si ramaneti pentru interventie in aceeasi zi. Pentru mai multe informatii, dar si programare, puteti apela numarul de telefon 031 9300.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor