Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


1 iunie 2014

cardiologie


buna ziua de 13 ani un pot dormi pe partea stanga mentionez am fost lovita am niste zvacniri puternice la inima de 2-3 ori pe zi la fel cand ma aplec sa-u stau relaxata am facut egk a iesit bine asa a zis medicul dar eu am vazut cu total altceva v3 si v5 cu unele modificari adica linile erau mai joase locuiesc in spania medici de aici un dau doi bani pe noi desi muncim si cotizam la sanatate a doua intrebare daca am card european de sanatate pot face toate analizele pentru inima in tara ,VA MULTUMESC


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in Centrul ARES din Bucuresti se pot efectua toate investigatiile necesare evaluarii inimii dvs.; demersul incepe cu un consult cardiologic la un cardiolog clinician, dupa care, in functie de recomandarea acestuia poate continua cu: analize de sange, ecografie cardiaca, montare holter ECG, TA, ECG test de efort. Dupa toate aceste investigatii paraclinice, daca medicul cardiolog clinician apreciaza ca este necesar, se poate continua cu angiografie coronariana. Centrul nostru accepta colaborarea cu societati private de asigurari, din tara sau din afara ei.
Va dorim multa sanatate.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.