Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

1 iunie 2014

cardiologie


buna ziua de 13 ani un pot dormi pe partea stanga mentionez am fost lovita am niste zvacniri puternice la inima de 2-3 ori pe zi la fel cand ma aplec sa-u stau relaxata am facut egk a iesit bine asa a zis medicul dar eu am vazut cu total altceva v3 si v5 cu unele modificari adica linile erau mai joase locuiesc in spania medici de aici un dau doi bani pe noi desi muncim si cotizam la sanatate a doua intrebare daca am card european de sanatate pot face toate analizele pentru inima in tara ,VA MULTUMESC


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in Centrul ARES din Bucuresti se pot efectua toate investigatiile necesare evaluarii inimii dvs.; demersul incepe cu un consult cardiologic la un cardiolog clinician, dupa care, in functie de recomandarea acestuia poate continua cu: analize de sange, ecografie cardiaca, montare holter ECG, TA, ECG test de efort. Dupa toate aceste investigatii paraclinice, daca medicul cardiolog clinician apreciaza ca este necesar, se poate continua cu angiografie coronariana. Centrul nostru accepta colaborarea cu societati private de asigurari, din tara sau din afara ei.
Va dorim multa sanatate.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor