Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


9 iunie 2014

persistenta de canal arterial

Buna ziua. Am 29 de ani si am diagnosticul de persistenta de canal arterial. Imi doresc forte mult un copil, va rog sa mi spuneti cat costa operatia?daca nu ma operez pot avea o sarcina? Multumesc dragan nicoleta


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, terapia de prima intentie in persistenta de canal arterial este inchiderea interventionala cu dispozitiv de tip umbreluta, datorita caracterului sau minim invaziv si a sigurantei procedurii. Spre deosebire de varianta chirurgicala, riscul de recidiva in cazul primei metode este apropiat de zero.
Primul pas in demersul de inchidere este efectuarea unei ecografii cardiace la un specialist in malformatii cardiace congenitale.
Veti fi contactata in cursul diminetii de maine pentru mai multe informatii.
Nu este indicat sa ramaneti insarcinata pana nu rezolvati problema canalului persistent; la scurt timp dupa aceea, sarcina se poate instala si pastra in conditii de siguranta. Prima oportunitate de programare pentru interventie este 21 iunie 2014. La numarul de telefon 0731771111 puteti obtine informatiile de care aveti nevoie.Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.