Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 iunie 2014

persistenta de canal arterial


Buna ziua. Am 29 de ani si am diagnosticul de persistenta de canal arterial. Imi doresc forte mult un copil, va rog sa mi spuneti cat costa operatia?daca nu ma operez pot avea o sarcina? Multumesc dragan nicoleta


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, terapia de prima intentie in persistenta de canal arterial este inchiderea interventionala cu dispozitiv de tip umbreluta, datorita caracterului sau minim invaziv si a sigurantei procedurii. Spre deosebire de varianta chirurgicala, riscul de recidiva in cazul primei metode este apropiat de zero.
Primul pas in demersul de inchidere este efectuarea unei ecografii cardiace la un specialist in malformatii cardiace congenitale.
Veti fi contactata in cursul diminetii de maine pentru mai multe informatii.
Nu este indicat sa ramaneti insarcinata pana nu rezolvati problema canalului persistent; la scurt timp dupa aceea, sarcina se poate instala si pastra in conditii de siguranta. Prima oportunitate de programare pentru interventie este 21 iunie 2014. La numarul de telefon 0731771111 puteti obtine informatiile de care aveti nevoie.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor