Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 iunie 2014

CANCER PROSTATA


Buna ziua, Am 69 ani si am fost diagnosticat cu cancer prostata in stadiul IV, am facut citostatice, am avut mai multe complicatii, mi s-au blocat ambii rinichii, am fost externat din spital( am sonde la mabii rinichii ), am slabit foarte mult 20 kg, as vrea sa stiu daca se poate face o emobilzare pentru mine si cat ma costa ? Va multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din pacate, embolizarea este eficienta si utila doar pentru tumorile benigne ale prostatei, nu si pentru cancer. Ne pare rau, va trebuie sa va adresati unui oncolog si / sau chirurgAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor