Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 iunie 2014

Tarife ARES


Buna ziua, Referitor la afectiunea- Insuficienta Cardiaca, va deranjez cu rugamintea de a-mi comunica tariful nominal pentru fiecare serviciu medical, dupa cum urmeaza : 1.) Consultatie Cardiolog si Interventionist ; 2.) Analize laborator - probe sanguine ; 3.) Cazare pacient 3 zile (1 zi analize, 2 zile refacere post-operatorie mai dificila la 67 ani); 4.) Coronarografie+Angioplastie coronariana cu balon si 3 proteze STENT absorbabile, cu toate materialele anexe si tratament post-operator . In functie de preturile ARES si comparatiile facute cu alte clinici ofertante, va voi contacta telefonic pentru o consultatie cu un medic cardiolog din Centrul ARES . Va rog sa imi comunicati o ferta de pret pe adresa de E-mail: floriss2010@yahoo.com . Va multumesc pentru intelegere si colaborare. Cu stima, Stanciu Florin


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua domnule Stanciu,

In primul rand va multumim pentru interesul dvs manifestat asupra serviciilor noastre.

In ceea ce priveste efectuarea procedurii de coronarografie trebuie sa stiti ca aceasta nu se face la cerere (atunci cand pacientul considera ca este nevoie) ci doar la recomandarea scrisa a unui medic cardiolog in urma unor investigatii efectuate (test de efort, electrocardiograma), Ori in urma unui episod de angina pectorala sau infarct miocardic acut (confirmat electrocardiografic).

Intrebarea noastra este daca ati vizitat un medic cardiolog care a indicat din punct de vedere medical efectuarea unei coronarografii.

De asemenea, nu se poate aprecia numarul de stenturi necesare decat dupa efectuarea unei proceduri de coronarografie (aceasta fiind metoda de diagnostic al arterelor coronariene). Ori daca nu ati efectuat coronarografia, cum ati apreciat cate stenturi sunt necesare pentru revascularizarea arterelor inimii?

De altfel, numarul si tipul de stenturi se stabileste de catre medicul cardiolog interventionist (impreuna cu pacientul), stenturile avand indicatii foarte clare in ghidurile medicale pe care le folosim ( se iau in considerare : tipul stenozei, pozitionarea acesteia, factori de risc, cum ar fi diabetul zaharat, etc)
Cazarea pacientului in spital de regula, in cadrul Centrelor ARES este de 24 de ore, medicul indicand timpul optim de externare.
Analizele medicale sunt recomandate de catre medicul cardiolog clinician al Centrelor ARES dupa evaluarea dosarului medical al pacientului.

Avand in vedere ca pentru a va oferi un tarif trebuie sa apreciem complexitatea cazului dvs., (neavand astfel riscul de a va induce in eroare cu privire la tipul de procedura necesar afectiunii dvs precum si asupra materialelor si dispozitivelor medicale) va invitam sa ne trimiteti pe email la adresa consultatii@medicina-interventionala.ro actele medicale pe care le aveti. Acestea vor fi analizate de catre medicii nostri (cardiologi clinicieni si cardiologi interventionisti) apoi va vom raspunde la intrebarile dvs din punct de vedere operational si financiar.

A doua varianta ar fi sa va programam la consultatie medic interventionist care are un cost de 200 lei. De retinut ca la consultatia respectiva va trebui sa veniti cu dosarul medical care sa evidentieze indicatia conform ghidurilor medicale pentru efectuarea unei proceduri endovasculare. In cazul in care nu aveti dosarul complet, il putem completa inainte de consultatie, chiar si in cadrul Centrelor ARES.

Pentru alte informatii, nu ezitati sa ne contactati la numarul scurt cu tarif normal 031 9300

Cu stima,
Echipa ARES



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor