Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

20 iunie 2014

Fibrom uterin


Buna Ziua , in urma unei ecografi a mamaei mele am depistat ca are un fibrom uterin de 10 mm . Vreau sa stiu si eu procedura daca exista un tratament pentru fibrom inafara de operatie.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, singurul tratament eficient pentru fibromul uterin este embolizarea arterelor uterine. Este necesar ca dr. Nechifor sa o vada pe mama dvs. in cadrul unei consultatii, in urma careia sa determine daca are indicatie sau nu pentru aplicarea embolizarii.
Unele fibroame uterine necesita tratament, altele doar monitorizare periodica si tratament doar in momentul in care incep sa creeze probleme.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor