Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


20 iunie 2014

Fibrom uterin


Buna Ziua , in urma unei ecografi a mamaei mele am depistat ca are un fibrom uterin de 10 mm . Vreau sa stiu si eu procedura daca exista un tratament pentru fibrom inafara de operatie.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, singurul tratament eficient pentru fibromul uterin este embolizarea arterelor uterine. Este necesar ca dr. Nechifor sa o vada pe mama dvs. in cadrul unei consultatii, in urma careia sa determine daca are indicatie sau nu pentru aplicarea embolizarii.
Unele fibroame uterine necesita tratament, altele doar monitorizare periodica si tratament doar in momentul in care incep sa creeze probleme.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.