Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Buna ziua!

Buna ziua, am o hernie de disc L5-S1 complicata+fragment discal rupt.As dori sa stiu daca aceasta afectiune se poate opera cu laserul, cat dureaza spitalizarea , perioada de recuperare si costul interventiiei. Aceasta operatie se face la suceava? Eu fiind din Iasi.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in centrul nostru nu se fac interventii chirurgicale, laparoscopice sau clasice, ci doar minim-invazive, non-chirurgicale.
Pentru a va putea spune cu precizie daca va putem ajuta sau nu, este necesar sa veniti la un consult la dr. Rares Nechifor sau sa ne trimiteti imaginile printr-un site de curierat electronic. Daca nucleoplastia se poate aplica, este bine de stiut ca ea se poate efectua si la Bucuresti si la Suceava (dr. Nechifor in Bucurest, dr. Creteanu Jr. in Suceava). Asteptam imaginile dvs.!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.