Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

1 iulie 2014

Buna ziua!


Buna ziua, am o hernie de disc L5-S1 complicata+fragment discal rupt.As dori sa stiu daca aceasta afectiune se poate opera cu laserul, cat dureaza spitalizarea , perioada de recuperare si costul interventiiei. Aceasta operatie se face la suceava? Eu fiind din Iasi.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in centrul nostru nu se fac interventii chirurgicale, laparoscopice sau clasice, ci doar minim-invazive, non-chirurgicale.
Pentru a va putea spune cu precizie daca va putem ajuta sau nu, este necesar sa veniti la un consult la dr. Rares Nechifor sau sa ne trimiteti imaginile printr-un site de curierat electronic. Daca nucleoplastia se poate aplica, este bine de stiut ca ea se poate efectua si la Bucuresti si la Suceava (dr. Nechifor in Bucurest, dr. Creteanu Jr. in Suceava). Asteptam imaginile dvs.!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor