Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


1 iulie 2014

Buna ziua!

Buna ziua, am o hernie de disc L5-S1 complicata+fragment discal rupt.As dori sa stiu daca aceasta afectiune se poate opera cu laserul, cat dureaza spitalizarea , perioada de recuperare si costul interventiiei. Aceasta operatie se face la suceava? Eu fiind din Iasi.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in centrul nostru nu se fac interventii chirurgicale, laparoscopice sau clasice, ci doar minim-invazive, non-chirurgicale.
Pentru a va putea spune cu precizie daca va putem ajuta sau nu, este necesar sa veniti la un consult la dr. Rares Nechifor sau sa ne trimiteti imaginile printr-un site de curierat electronic. Daca nucleoplastia se poate aplica, este bine de stiut ca ea se poate efectua si la Bucuresti si la Suceava (dr. Nechifor in Bucurest, dr. Creteanu Jr. in Suceava). Asteptam imaginile dvs.!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.