Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

1 iulie 2014

Hernie disc toracala


Buna ziua.In ianuarie 2014 am efectuat un RMN coloana pentru dureri la nivelul coloanei toracale cu iradiere intercostala anterioara.Ex.RMN coloana toracala:Modificari degenerative discale toracale cu cifoza toracala rotunda;Hernie de disc T7-T8,cu dimensiuni de 8 mm,paramediana dreapta,migrata cranial.Am urmat tratament cu Arcoxia 120 mg.,1tb/zi /10 zile la 2 luni ,Vimovo 2*1 tb/zi/10 zile/luna;Omega 3 i tb/zi;Zaldiar 1-2 tb/zi la nevoie.Durerile persista,chiar au crescut in intensitate,fapt care imi afecteaza perioada de odihna(din cauza durerilor nu reusesc sa dorm mai mult de 2-3 ore pe noapte).Am consultat un neurochirug si mi s-a spus ca riscurile unei posibile operatii sunt mai mari decat beneficiile acesteia si...sa ma obisnuiesc cu durerea.ce credeti ca as putea sa fac?Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul.
Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN catre dl. doctor Nechifor.


1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (iulia@drnechifor.ro)
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.

Pentru orice intrebari sau informatii, va rog nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon/e-mailul de mai jos.
In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor