Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


3 iulie 2014

Tumora de 10 cm

Buna ziua, Cumnata mea in varsta de 46 e ani are un fibrom uterin ultima oara masurat la ecograf in mai 2014 de 10cm. Are dureri la ciclu, abdomen umflat ciclu abundent hemoragic si cu cheaguri mari de cate 2-3 saptamani,capilarele de la picioare se sparg continuu, a slabit destul de mult. A fost la Spitalul universitar din Bucuresti pentru embolizare unde i s/a spus ca nu poate fi embolizat deoarece este crescut pe peretele uterului fara a putea fi identificata vena/venele ce il alimenteaza, recomandandui-se histeroctomia. Insa nici ea nici familia nu suntem de acord cu acest tip de interventie.Dorim si o alta parere/consult asupra cazului, si am dori sa ne informati si asupra preturilor clinicii dvs. pentru variantele, embolizare si miotectomie fara scoaterea uterului. Este adevarat ca in aceasta perioada e hemoragii abundente ar trebui sa ia supliment de fier?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cel mai indicat prim pas in demersul terapetiuc este efectuarea unui consult de radiologie interventionala, la dr. Rares Nechifor. Dr. Nechifor ar putea solicita ca si investigatie, in cazul in care nu o aveti deja, o rezonanta magnetica RMN de pelvis cu substanta de contrast; aceasta ar putea preciza: dimensiunea exacta a fibromului, prezenta / absenta altor noduli de dimensiuni mai mici, gradul de vascularizatie a acestuia, raporturile cu uterul si cu celelalte organe, precum si sursele de alimentare cu sange.
Este bine, asadar, sa veniti la consultatie cu CD-ul acestei investigatii. Abia dupa aceea se va putea lua o decizie in privinta planului terapeutic de tratament pentru fibrom uterin :embolizare, miomectomie laparoscopica si embolizare+miomectomie. Pentru mai multe detalii, va rugam sa apelati 031.9300. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.