Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

3 iulie 2014

fibrom uterin


Azi am venit de la un control de rutina in care mi s/a spus ca am doua fibroame:unul de 17|27mm altul de 55|71mm intramural,doctora mi/a zis ca trebuie operat ca e singura modalitate de a scapa de ele.Tin sa mentionez ca nu am simtome cum ar fi dureri,sangerari,etc ,va rog sa/mi spuneti daca este cazul sa ma ingrijorez,eu sant deja foarte speriata,si ce metoda exista pt tratarea lor,la stadiul acesta.Va multumesc si astept raspuns.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, nu este cazul sa fiti speriata. Fibromatoza uterina afecteaza 1 din 4 femei, iar interventia chirurgicala nu este singura solutie pentru tratamentul acestei afectiuni. Puteti citi mai multe informatii despre cel mai eficient al fibromatozei uterine, embolizarea aici http://www.medicina-interventionala.ro/ro/procedura/embolizarea-fibroamelor-uterine. Ne puteti trimite ecografia scanata la adresa nicoleta@drnechifor.ro, insotita de un scurt istoric medical si de numarul de telefon de contact, pentru a putea lua legatura cu dvs.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor