Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


8 iulie 2014

efecte secundare sintrom


Mama mea este diagnosticata cu insuficienta mitrala severa si fibrilatie atriala persistenta si face tratament cu digoxin, carvedilol, prestarium si sintrom 2 mg/zi si la 2-3 ore de la administrarea sintromului are durere violenta in urechea stanga. Aceasta durere poate sa fie din cauza sintromului?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este bine ca mama dvs. sa fie evaluata cardiologic pentru a putea preciza cauza durerii din ureche.
Administrarea de medicamente anticoagulante poate avea efecte secundare, uneori si neobisnuite. Pentru pacientii care sufera de fibrilatie si care au in schema de tratament anticoagulant, exista acum tehnologia watchman - un dispozitiv ce inlocuieste cu succes anticoagulantul si toate neajunsurile lui. Pentru mai multe informatii, puteti apela cu incredere numarul de telefon 031 9300 sau 0729 443446.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.