Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 iulie 2014

efecte secundare sintrom


Mama mea este diagnosticata cu insuficienta mitrala severa si fibrilatie atriala persistenta si face tratament cu digoxin, carvedilol, prestarium si sintrom 2 mg/zi si la 2-3 ore de la administrarea sintromului are durere violenta in urechea stanga. Aceasta durere poate sa fie din cauza sintromului?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este bine ca mama dvs. sa fie evaluata cardiologic pentru a putea preciza cauza durerii din ureche.
Administrarea de medicamente anticoagulante poate avea efecte secundare, uneori si neobisnuite. Pentru pacientii care sufera de fibrilatie si care au in schema de tratament anticoagulant, exista acum tehnologia watchman - un dispozitiv ce inlocuieste cu succes anticoagulantul si toate neajunsurile lui. Pentru mai multe informatii, puteti apela cu incredere numarul de telefon 031 9300 sau 0729 443446.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor