Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 iulie 2014

buna ziua


am 32 ani,si un fibrom uterin de numai 2,8cm.urinez des,am dureri mari la contact sexual,si ma doare stanga dreapta nu tare dar constant,am si 2 copii ,nu pot sa am o viata normala,ma cert cu sotul pt.ca relatia noastra sa deteriorate din acest motiv.intrebarea mea este cat costa o embolizare si la cat timp dupa un tomograf .multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, probabil fibromul dvs.are o pozitie nefavorabila, fapt ce conduce la simptomele neplacute.
Initial este necesara efectuarea unei ecografii transvaginale pentru diagnostic precis; daca se decide embolizarea (cost total cu investigatii si spitalizare incluse 6500lei), in urmatoarele 2 luni post procedura se va efectua o noua ecografie de control. Tomograful este o investigatie neconcludenta in situatia de fata, scumpa si cu un anume grad de radiatii. Veti fi contactata luni 21 iulie pentru o discutie amanuntita in acest sens.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor