Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 iulie 2014

embolizare fibrom uterin


AM UTERUL MARIT DE EXISTENTA UNUI FIBROM SAU MAI MULTE ....AM 54 DE ANI SINT LA MENOPAUZA DAR AM LA 6 LUNI CITE O HEMORAGIE CEEA CE A DETERMINAT MEDICUL SA MI RECOMANDE HISTERECTOMIE COMPLETA . SINT HIPERTENSIVA,OBEZA SI AM DIABET DE TIP 2 PE DIETA ACUM MA CONFRUNT SI CU O VEZICA URINARA HIPERACTIVA DATORITA UTERULUI MARIT LA 106 PE 74 ....POP FACE IN ACESTE CONDITII O EMBOLIZARE ?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, mai ales avand in vedere tabloul dvs.medical, este necesara o noua evaluare ginecologica, la unul dintre medicii centrului nostru, urmata de o consultatie la dr. Rares Nechifor pentru stabilirea terapiei. Este necesara elucidarea cauzei sangerarilor: fibromatoza uterina, endometrul, colul uterin sau ovarele? Luni 21 iulie veti fi contactata telefonic pentru o discutie, in acest sens.
Multa sanatate



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor