Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 iulie 2014

buna ziua, credeti ca m-ar ajuta interventia cu NUCLEOPLASTIE ?


nume: Lungu Iulian , sex M , varsta: 28 ani, simptomele au aparut cu 3-4 saptamani in urma,m-am prezentat la un consult de specialitate Neurologie,dupa consult mia spus ca sunt suspect de hernie de disc cervicala, dar numai dupa un RMN poate da un diagnostic mai cert.. simtome; initial am avut dureri groznice in zona cefei care radiau pe fata,pe mana cu amorteli..iar din cand in cand coborau pe picior..(vorbesc de partea stanga)..dupa tratament 7-10 zile cu antiinflamatoare..(ketonal duo)..si midocalm si milgama..durerile au scazut ajungand sa fie suportabile.. am fost la un consult..doctor in reumatologie si recuperare...mia facut o injectie in sold cu un medicament care nu iam retinut numele..a spus ca este din germania si are efect 1 luna (medicamentul ...incepe cu litera V... ),intradevar are efect ,adica nu mai am dureri asa puternice .. insa mana stanga ..o simt mai slaba,adica nu mai am aceiasi forta, dureri in picior de la genunchi pe tibie..durerile sunt mai ales noaptea,sunt suportabile nu sunt asa acute.. tratament actual de 14 zile: port guler cervical (de burete) iau neuromultivit 2 pe zii si mai iau vimavo 1 zii ,plus de 6 zile fac fizioterapie As dori sa stiu dc se poate face ceva pentru recuperarea fortei musculare sau o ameliorare a acestor afectiuni, reluarea activitatilor ,adica sa ma duc le serviciu. am un cd cu RMN-UL facut acum 14 zile dc se poate sal trimit pe mail pentru abordarea subiectului mai eficient,dar as avea nevoie de adresa de email unde sal trimit.. Va salut cu stima,si astept un raspuns ,o zii buna!!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul
Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN catre dl. doctor Nechifor.


1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (iulia@drnechifor.ro)
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.
 
Pentru orice intrebari sau informatii, va rog nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon/e-mailul de mai jos.
In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor