Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


16 iulie 2014

Inlaturarea membranei subaortice

Salut, Imi zice Oleg, am o fiica de 5 ani, Paulina, sintem din Chisinau, Rep. Moldova. De ceva timp incoace, suntem la evidenta cardiologului, si facem Ecocardiografie regulat. Paulina a fost diagnosticata cu Stenoza Aortica Subvalvulara, cu un gradient de presiune 46mm/Hg. In ultimul Eco membrana care este situata sub Aorta si creaza acest gradient deja a fost vizibila si evidenta. Solutia noastra este inlaturarea acestei membrane. Va scriu ca sa ma interesez daca e posibil ca in centru vostru sa fie inlaturata aceasta membrana cu cateter, endovascular, sau nu stiu cum sa ma exprim corect, dar ca idee, sa fie minimal invaziv. In ajutorul vostru, pot sa va partajez rezultatele ultimului examen ECO, care se afla pe Dropbox https://www.dropbox.com/sh/581cznymxmga816/AADeJGqBjFFnS_Yal7cgG28ya Pe link gasiti un PDF cu concluzia examenului ECO, si in ZIP, aveti arhiva cu ECO de pe disc. Ca sa lansati programul cu ECO e nevoie sa faceti dublu-click pe RunViewer.exe. Merci frumos pentru atentia oferita.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua Oleg, imaginile fiicei dvs. au fost analizate de catre medicii nostri, iar concluzia este ca inlaturarea membranei subaortice se poate efectua doar chirurgical, manevra interventionala nefiind posibila. Daca aveti nevoie de o recomandare pentru un centru de chirurgie, ne puteti apela la unul dintre numerele noastre de telefon. Va dorim multa sanatate.Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.