Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


dureri de spate

de ce am dureri in zona lombara si uneori pe piciorul sting.mai am intepaturi in genunchi de nu ma pot apleca si de asemenea incheieturile din zona coloanei imi trosnesc foartew tare.ce poate fi?e grav?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, nu vom sti despre ce afectiune este vorba pana cand nu va vede un medic. Este recomandat, de asemenea, sa efectuati un RMN de coloana lombara pentru elucidarea cauzei durerilor. Posibil sa fie vorba de o hernie de disc; in acest caz, RMN-ul ne va preciza stadiul afectiunii precum si modalitatea cea mai buna de terapie: gimnastica medicinala, nucleoplastie ori alte procedee minim invazive, sau interventie chirurgicala.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.