Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Internare pentru investigatii

Asi dori sa facem cateva investigatii eu si sotia si dorim o internare incepand cu data de 08.09.2014. Sotia are un fibron pe uter, iar eu am un implant de stent din 2012, realizat la o clinica din Germania. Pe langa aceste probleme am dori si un set de analize complete. Am mai dori sa stim daca se poate realiza la d-vstra si o investigatie neurologica, sotia are nervii de la membrul superior drept afectati de la un accident de masina iar eu probleme cu coloana(am fost operat de hernie de disc in 2002)


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, veti primi un e-mail care va contine datele programarilor investigatiilor dvs., detalii legate de pregatirea pentru ele precum si costurile pe care le implica acest demers. Spitalul nostru permite atat realizarea investigatiilor cat si terapii pentru afectiunile dvs: exista mijloace minim-invazive de interventie pentru coloana vertebrala, pentru fibromul uterin precum si posibilitatea de a verifica coronarografic starea arterelor dvs. coronare si implicit a stentului pe care il aveti implantat, daca va fi cazul.
Unul dintre membrii echipei ARES va va contacta in scurt timp. Va asteptam.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.