Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 august 2014

hernie de disc


buna ziua. in urma efectuarii RMN coloana lombararezultatul a fost: discreta accentuare a lordozei lombare fiziologice,canal vertebral cu diam AP=16.5 mm la nivel pedicular L5,hiposemnal T2de tip degeneratival discurilor L4 si L5,pensare posterioara a spatiului intervertebral L5-S1,hernie focala L5 cu baza 22mm protruziva 5.5mm cu fragment discal cu diam axiale 10/9,craniocaudal 17mm alunecat inferior de planul discal interdiscoligamentar stg, cu amprenta larga pe radacina S1 stg la emergenta si pe traiect,fina protruzie discala posterioara L4,cu hipersemnal T2 marginal tip ruptura de inel fibros,fara hernie focala fara conflict discoradicular,fara edem osos vertebral, con medular cu semnal si morfologie normale.As vrea sa stiu daca interventia chirurgicala este urgenta sau daca asta e singura varianta.nucleoplastia ar fi mai indicata?multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul
Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN .

1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (iulia@drnechifor.ro)
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.

In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor