Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 august 2014

vreau sa devin mamica


Buna ziua, am 33 de ani si vreau sa raman insarcinata dar in urma unei ecografii transvaginala am aflat ca am un uter avf, fibromatos, cu un nodul cu diametrul de 36,7mm pe fundul uterin subseros. Ce este indicat sa raman insarcinata si sa ma ocup dupa de nodul sau invers. Multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in general, datorita secretiei de hormoni specifici, in timpul sarcinii, nodulii fibromatosi isi maresc dimensiunile si in functie de pozitia lor, pot influenta negativ fatul. Decizia momentului optim de tratament se ia impreuna cu medicul ginecolog si cu medicul radiolog interventionist, in urma efectuarii unei ecografii transvaginale, care sa furnizeze date complete legate de prezenta fibroamelor. Veti fi contactata de catre unul dintre membrii echipei ARES pentru a primi mai multe informatii privind afectiunea dvs.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.