Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 august 2014

vreau sa devin mamica


Buna ziua, am 33 de ani si vreau sa raman insarcinata dar in urma unei ecografii transvaginala am aflat ca am un uter avf, fibromatos, cu un nodul cu diametrul de 36,7mm pe fundul uterin subseros. Ce este indicat sa raman insarcinata si sa ma ocup dupa de nodul sau invers. Multumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in general, datorita secretiei de hormoni specifici, in timpul sarcinii, nodulii fibromatosi isi maresc dimensiunile si in functie de pozitia lor, pot influenta negativ fatul. Decizia momentului optim de tratament se ia impreuna cu medicul ginecolog si cu medicul radiolog interventionist, in urma efectuarii unei ecografii transvaginale, care sa furnizeze date complete legate de prezenta fibroamelor. Veti fi contactata de catre unul dintre membrii echipei ARES pentru a primi mai multe informatii privind afectiunea dvs.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor