Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

29 august 2014

Este posibila nucleoplastia in cazul meu ?


Buna ziua , Va rog frumos , in masura in care este posibil , va rog s-mi raspundeti la intrebarea referitore la nucleoplastie : Am 50 ani , 166 cm si 77 kg , am efectuat un RMN cu urmatorul rezultat : protuzii discale circumferentiale L1 si L5 cu efecte compresive la L1 si S1 bilateral ; deborduri discale circumferentiale la L2,L3,L4 cu contacte radiculare la L2,L3,L4 bilateral intraforaminal . Se poate efectua nucleoplastia la toate vertebrele sau se face o operatie clasica ?? Cat ar costa toata aceasta interventie ? Multumesc anticipat pentru raspuns . Cu respect , Luminita Afloroaei


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul
Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN .

1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (iulia@drnechifor.ro)
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.
In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor