Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


o simpla intrebare

buna ziua, am si eu o intrebare daca se poate. ma numesc andrei si sunt operat pe cord de 17 ani. intrebarea mea este daca as putea sa ma duc la o sala de forta pentru o perioada de 3 luni. va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in principiu, n-ar trebui sa va ridice o problema mersul la sala, insa sunt importanti urmatorii factori: ce fel de interventie a fost, cum va simtiti dvs. in prezent din punct de vedere clinic, daca suferiti si de alte afectiuni si cand ati efectuat ultimul control cardiologic si ecocardiografic. Ecografia este intotdeauna relevanta in evaluarea statusului post chirurgie cardiaca. Daca doriti sa efectuati aceasta investigatie la noi, puteti stabili o programare si solicita informatii la numarul de telefon 031 9300 - numar apelabil cu tarif normal.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.