Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


30 august 2014

o simpla intrebare

buna ziua, am si eu o intrebare daca se poate. ma numesc andrei si sunt operat pe cord de 17 ani. intrebarea mea este daca as putea sa ma duc la o sala de forta pentru o perioada de 3 luni. va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in principiu, n-ar trebui sa va ridice o problema mersul la sala, insa sunt importanti urmatorii factori: ce fel de interventie a fost, cum va simtiti dvs. in prezent din punct de vedere clinic, daca suferiti si de alte afectiuni si cand ati efectuat ultimul control cardiologic si ecocardiografic. Ecografia este intotdeauna relevanta in evaluarea statusului post chirurgie cardiaca. Daca doriti sa efectuati aceasta investigatie la noi, puteti stabili o programare si solicita informatii la numarul de telefon 031 9300 - numar apelabil cu tarif normal.Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.