Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 august 2014

o simpla intrebare


buna ziua, am si eu o intrebare daca se poate. ma numesc andrei si sunt operat pe cord de 17 ani. intrebarea mea este daca as putea sa ma duc la o sala de forta pentru o perioada de 3 luni. va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in principiu, n-ar trebui sa va ridice o problema mersul la sala, insa sunt importanti urmatorii factori: ce fel de interventie a fost, cum va simtiti dvs. in prezent din punct de vedere clinic, daca suferiti si de alte afectiuni si cand ati efectuat ultimul control cardiologic si ecocardiografic. Ecografia este intotdeauna relevanta in evaluarea statusului post chirurgie cardiaca. Daca doriti sa efectuati aceasta investigatie la noi, puteti stabili o programare si solicita informatii la numarul de telefon 031 9300 - numar apelabil cu tarif normal.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor