Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

31 august 2014

Nucleoplastie sau operatie clasica ?


Buna ziua, As dori va rog sa imi spuneti in cazul meu daca se poate face nucleoplastie sau doar interventia clasica IRM coloana lomabara: REZULTATELE EXPLORARII : Corpi vertebrali aliniati la marginea posterioara, cu inaltime pastrata . Modificari de degenerescenta grasoasa Modic II, la nivelul platourilor vertebrale adiacente discului L5-S1, ce asociaza si neregularitatea degenerativa a acestora. Discurile intervertebrale L4-L5 si L5-S1 deshidratate. Ruptura partiala de inel fibros , foraminala stanga la nivelul L4-L5 , fara conflicte radiculare. Voluminoasa herniere de material discal L5-S1 , ce ocupa recesul epidural drept , migrata cranial 18mmm , cu conflict radicular L5 si S1 dreapta. Con medular fara modificari de aspect si semnal. CONCLUZII : Voluminoasa HDL L5-S1 , in recesul epidural drept , migrata cranial 18 mm; conflict radicular L5 si S1 dreapta. Ruptura partiala de inel fibros, foraminala stanga L4-L5 , fara conflicte radiculare . Multumesc anticipat pentru raspuns


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul
Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN .

1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (iulia@drnechifor.ro)
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.
In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor