Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 septembrie 2014

Fibromul uterin


Buna ziua! Am si eu o intrebare:se poate face embolizarea unui fibrom de 6 cm?Intreb pentru ca imi doresc al doilea copil. Cat ar costa aceasta interventie?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, embolizarea se poate efectua in conditii de siguranta pentru fibroame de 6 cm; este necesara insa studierea documentelor medicale - este bine sa aveti o ecografie transvaginala sau abdominala care sa precizeze informatii importante cum ar fi cele legate de vascularizatia fibromului, pozitia lui in raport cu celelalte organe, prezenta sau absenta mai multor noduli de dimensiuni mai mici. Puteti expedia rezultatul ecografiei pe adresa de e-mail nicoleta@drnechifor.ro sau puteti veni la un consult gratuit la Dr. Rares Nechifor.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor