Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 septembrie 2014

o urgenta


Buna ziua. A si eu o problema si nu stiu carei specialitati se potriveste. Ma ustura poelea capului,imi simt obrajii umflati,gura alungita si daca ma ating inprejurul buzelor abia simt si liba umflata. Nu e prima data cand patesc.Am probleme cu imunitatea .Iau un tratament pentru candida cu multe extracte,de rozmarin oregano,grapefruit ,tumeric.o fi cumva de la el?Momentan l-am oprit.Nu e prima data cand mi se umfla. Eu a si eu o depresie de 8 ani,mer la psiholoh,urmez tratament antidepresiv cu bromazepa,coaxil,nu mi-a fost rau de le ele,sunt un pacient activ,care ma ingrjesc.Totusi am probleme cu insomnia wsi palpitati,arsiri pe o parte dar nu am nici o viata prea ok,stau mult la pc.Am fost la doctorul psihiatru,i-am spus ca ma arde uneori capul pe o parte,vena dupa ureche si mi-a spus ca nu e czul de neurolog,e de la boala,statul la pc.Mi-am facut si ekg si nu am probleme cu inima.Acum eu ma intreb,de la ce sa mi se fi umflat limba?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avand in vedere complexitatea simptomelor descrise de dvs. si tratamentele medicamentoase si alternative pe care le administrati, nu va putem ajuta cu un raspuns pertinent si medical corect. Trebuie sa va programati o vizita la medic. Multa sanatateCall Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.