Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 septembrie 2014

o urgenta


Buna ziua. A si eu o problema si nu stiu carei specialitati se potriveste. Ma ustura poelea capului,imi simt obrajii umflati,gura alungita si daca ma ating inprejurul buzelor abia simt si liba umflata. Nu e prima data cand patesc.Am probleme cu imunitatea .Iau un tratament pentru candida cu multe extracte,de rozmarin oregano,grapefruit ,tumeric.o fi cumva de la el?Momentan l-am oprit.Nu e prima data cand mi se umfla. Eu a si eu o depresie de 8 ani,mer la psiholoh,urmez tratament antidepresiv cu bromazepa,coaxil,nu mi-a fost rau de le ele,sunt un pacient activ,care ma ingrjesc.Totusi am probleme cu insomnia wsi palpitati,arsiri pe o parte dar nu am nici o viata prea ok,stau mult la pc.Am fost la doctorul psihiatru,i-am spus ca ma arde uneori capul pe o parte,vena dupa ureche si mi-a spus ca nu e czul de neurolog,e de la boala,statul la pc.Mi-am facut si ekg si nu am probleme cu inima.Acum eu ma intreb,de la ce sa mi se fi umflat limba?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avand in vedere complexitatea simptomelor descrise de dvs. si tratamentele medicamentoase si alternative pe care le administrati, nu va putem ajuta cu un raspuns pertinent si medical corect. Trebuie sa va programati o vizita la medic. Multa sanatate



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor