Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 septembrie 2014

43 ani - polifibromatoza uterina


Domnului doctor Rares Nechifor buna ziua, Am 43 de ani si am fost diagnosticata cu pofibromatoza uterina - "trei formatiuni hipoechogene, cu semnal Doppler prezent , cu dimensiuni cuprinse intre 68 si 14 mm sugestive pentru noduli fibromatosi" as dori sa stiu daca in acest caz se poate aplica embolizarea celor 3 noduli fibromatosi sau cel putin a celui mai mare in diametru (68mm) Multumesc, Mirela Bagaianu


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din fericire, embolizarea este eficienta pentru toti nodulii fibromatosi, devascularizarea realizandu-se simultan si cu efect permanent. Puteti incepe demersul terapeutic trimitand ecografia dvs. insotita de istoricul medical si de datele dvs. de contact la adresa nicoleta@drnechifor.ro. La numarul de telefon 0745 355 437 va va raspunde asistenta dr. Nechifor, Nicoleta Costache, care va poate clarifica in privinta tuturor aspectelor legate de tratamentul prin embolizare a uterului polifibromatos. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor