Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 septembrie 2014

valva mitrala


valva mitrala,regurcitare moderata,jet excentric spre perete lateral,mecanism degenerativ,a-si dori indrumare spre medic specialist,si daca este necesara interventie (daca este recomandata procedura MITRCLIP} istoric,stent 2002,restenoza in stent si desobturare laser tg.mures dr.dan deleanu 2003,restenoza intra stent 2010,angioplastie cu stent medicamentos intrastent,diabet zaharat tip 2. multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va multumim pentru intrebarea dvs. Veti fi contactat telefonic in cel mai scurt timp posibil de catre un membru al echipei ARES, specializat pe ramura de cardiologie interventionala a centrului nostru. Mult succesAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor