Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Suflu sistolic gradul 1

Buna ziua, sunt mama unei fetite de 1 luna jumatate, doctorul neonatolog mi-a zis ca fetitei ii se aude la inimioara suflu sisolic de gardul 1. Vroiam sa intreb daca este ceva grav si daca necesita un control cardiologic. Va multumesc!!!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, nu vom sti daca este grav sau nu, in lipsa unei ecografii cardiace efectuate de catre un medic cardiolog ce are experienta in lucrul cu cei mici, si mai ales in diagnosticarea malformatiilor cardiace. Va recomandam sa o consultati pe dr. Silvia Iancovici ce poate fi gasita in cadrul Centrului nostru, in zilele de miercuri si vineri. Programarea se poate stabili la numarul de telefon 0731.771.111. Sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.