Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


fibrom uterin

Am fost recent la un consult ginecologic si mi s-a spus ca am un fibrom destul de mare, care trebuie indepartat prin operatie clasica, cu riscul de a fi scos si uterul...am sanse sa beneficiez de embolizare si sa am rezultat pozitiv? cat costa o asemenea interventie? va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Pentru a vedea care sunt sansele de a face o embolizare uterina, avem nevoie de mai multe informatii, va rugam sa trimiteti o ecografie scanata pe e-mail la adresa nicoleta@drnechifor.ro, impreuna cu datele dumneavoastra de contact, sau puteti suna la numarul de telefon 0745.355.437 pentru a obtine mai multe informatii.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.