Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 octombrie 2014

stenoza aortica


sint pensionata am 60 de ani vreau sa stiu cit mar costa o o coronografie bineinteles cu analizele si radiografiile necesare am acest diagnostic de la vreo 4 medici doi din tirgoviste si doi de la bucuresti dar nu am mers mai departe de frica costurilor ce se vorbeste pe diferite forumuri vreau un diagnostic concret si dupa voi discuta daca e cazul sa merg mai departe


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, primul pas in strabilirea diagnosticului corect si a indicatiei medicale privind terapia este efectuarea unei noi ecografii de cord.
Ecografiile efectuate in centrul nostru intrunesc cele mai pretentioase standarde de calitate, deoarece dureaza in medie 30 de minute si daca patologia este complexa chiar si mai mult, iar la final, pacientul primeste rezultatul sub forma scrisa, insotit de fotografii imprimate pe hartie si de CD ce contine intreaga inregistrare. Va asteptam



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor