Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 octombrie 2014

stenoza aortica


sint pensionata am 60 de ani vreau sa stiu cit mar costa o o coronografie bineinteles cu analizele si radiografiile necesare am acest diagnostic de la vreo 4 medici doi din tirgoviste si doi de la bucuresti dar nu am mers mai departe de frica costurilor ce se vorbeste pe diferite forumuri vreau un diagnostic concret si dupa voi discuta daca e cazul sa merg mai departe


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, primul pas in strabilirea diagnosticului corect si a indicatiei medicale privind terapia este efectuarea unei noi ecografii de cord.
Ecografiile efectuate in centrul nostru intrunesc cele mai pretentioase standarde de calitate, deoarece dureaza in medie 30 de minute si daca patologia este complexa chiar si mai mult, iar la final, pacientul primeste rezultatul sub forma scrisa, insotit de fotografii imprimate pe hartie si de CD ce contine intreaga inregistrare. Va asteptamCall Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.