Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Simptom prostata

Buna ziua, ma numesc Florin, am 46 de ani, la jumatatea lunii septembrie am suferit o interventie pentru eliminarea unui calcul renal deplasat si stabilit in ureterul drept. Nu s-a reusit eliminarea calculului din cauza ca ureterul este stenozat, motiv pentru care mi s-a montat o sonda Cook urmand sa merg peste o luna pentru o a doua interventie. In urma acesteia am inceput sa am simptomele unei afectiuni a prostatei in sensul ca am o senzatie acuta de urinare, dar elimin cateva picaturi sau foarte putin, senzatia persistand, simptome pe care nu la aveam inainte de interventie care a constat in introducerea unei sonde prin uretra, prostata, vezica si ureter. As vrea sa stiu daca acest lucru mi-ar putea declansa o afectiune sau e doar un efect trecator al interventiei. Cu stima, Florin.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua Florin, ne-am consultat impreuna cu medicul nostru urolog, insa recomandarea pe care o oferi este aceea ca e necesara intoarcerea la medicul ce a efectuat procedurile. Este singurul in masura sa aprecieze daca simptomele tale sunt consecinte firesti ale procedurii sau reprezinta complicatii. Multa sanatate iti dorimCall Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.