Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 octombrie 2014

Simptom prostata


Buna ziua, ma numesc Florin, am 46 de ani, la jumatatea lunii septembrie am suferit o interventie pentru eliminarea unui calcul renal deplasat si stabilit in ureterul drept. Nu s-a reusit eliminarea calculului din cauza ca ureterul este stenozat, motiv pentru care mi s-a montat o sonda Cook urmand sa merg peste o luna pentru o a doua interventie. In urma acesteia am inceput sa am simptomele unei afectiuni a prostatei in sensul ca am o senzatie acuta de urinare, dar elimin cateva picaturi sau foarte putin, senzatia persistand, simptome pe care nu la aveam inainte de interventie care a constat in introducerea unei sonde prin uretra, prostata, vezica si ureter. As vrea sa stiu daca acest lucru mi-ar putea declansa o afectiune sau e doar un efect trecator al interventiei. Cu stima, Florin.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua Florin, ne-am consultat impreuna cu medicul nostru urolog, insa recomandarea pe care o oferi este aceea ca e necesara intoarcerea la medicul ce a efectuat procedurile. Este singurul in masura sa aprecieze daca simptomele tale sunt consecinte firesti ale procedurii sau reprezinta complicatii. Multa sanatate iti dorimAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor