Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 octombrie 2014

CARDIOLOGIE


In urma unui Rex. pulmonar s-a stabilit urmatorul rezultat:Deseul pericardovascular ingrosat bine conturat infro...(nu inteleg)bilateral. Cord cu hipertrofia v.s. Medicul de familie mi-a spus ca nu e ceva grav insa eu cred ca trebuie parerea unui specialist. Va rog sa-mi spuneti ce am de facut?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, daca intr-adevar cordul este hipertrofiat (desi e cam greu de spus acest lucru la Rx), este necesar sa va prezentati la consult , ecografie cardiaca si ECG pentru a putrea exclude o patologie cardiaca. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor