Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 octombrie 2014

hernie de disc


ma intereseazaurmatoarea problema:am avut pe 4 august 2014 o durere insuportabila de durere de mijloc;am mers la doctor mi s-a prescris reteta cu injectii xefo 10 buc.dupa injectii la o saptamina durerile de mijloc au aparut.m-am dus la un cabinet de acupunctura am efectuat 10 sedinte de acupunctura ,le-am terminat de o saptamina,rezultatul nefiind multumitor pt mine.intrebarea mea:ce trebuie facut?care sunt toate aspectele de la internare la costuri pentru o persoana la ares pentru tratarea cu Nucleoplastia la clinica dv.multumesc anticipat pentru un raspuns punctual si corect


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua Cornel, in primul rand, trebuie sa stim daca ai indicatie pentru nucleoplastie - mai exact, daca ea va fi eficienta in cazul tau. Pentru a afla acest lucru, te rugam sa ne trimiti imaginile RMN conform instructiunilor pe care le vei primi prin e-mail, insotit de datele de contact.
Daca raspunsul va fi favorabil, atunci putem stabili o programare pentru o discutie prealabila procedurii.
Internarea pentru nucleoplastie este de 6 ore, iar costul total al proceduri este 4650 lei. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor