Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


13 octombrie 2014

hernie de disc


ma intereseazaurmatoarea problema:am avut pe 4 august 2014 o durere insuportabila de durere de mijloc;am mers la doctor mi s-a prescris reteta cu injectii xefo 10 buc.dupa injectii la o saptamina durerile de mijloc au aparut.m-am dus la un cabinet de acupunctura am efectuat 10 sedinte de acupunctura ,le-am terminat de o saptamina,rezultatul nefiind multumitor pt mine.intrebarea mea:ce trebuie facut?care sunt toate aspectele de la internare la costuri pentru o persoana la ares pentru tratarea cu Nucleoplastia la clinica dv.multumesc anticipat pentru un raspuns punctual si corect


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua Cornel, in primul rand, trebuie sa stim daca ai indicatie pentru nucleoplastie - mai exact, daca ea va fi eficienta in cazul tau. Pentru a afla acest lucru, te rugam sa ne trimiti imaginile RMN conform instructiunilor pe care le vei primi prin e-mail, insotit de datele de contact.
Daca raspunsul va fi favorabil, atunci putem stabili o programare pentru o discutie prealabila procedurii.
Internarea pentru nucleoplastie este de 6 ore, iar costul total al proceduri este 4650 lei. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.