Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 octombrie 2014

Fibrom anterior si dreapta subseros 4 cm


Buna ziua, Sunt interesata de pasii care trebuie urmati pentru a vedea daca embolizarea este cea mai buna solutie pentru tratarea fibromului uterin anterior si dreapta subseros, diagnostic ce mi-a fost pus in urma efectuarii ecografiei. As dori sa consult un medic de specialitate din echipa dvs. pentru a putea lua cea mai buna decizie. Multumesc in avans pentru raspunsul dumneavoastra. Alina COTAN


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua d-na Cotan, un membru al echiei ARES va va contacta in cel mai scurt timp pentru a va furniza toate informatiile ede care aveti nevoie. Multumim pentru intelegere!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor