Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 octombrie 2014

adenom de prostata


Analiza PSA(ser) din data de 21.10.2014 este de 8,93 ng/ml. In data de 06.10.2014 am facut urmatoarele analize : Analiza PSA liber/PSA total este de 0,08 (PSA liber este 0,705 ng/mL iar PSA total este de 8,66 ng/mL . In prezent fac tratament cu antibiotic Tagremin, 2 la 12 ore,ceai de pufulita si ghimpe de 3 ori pe zi. Va rog sa-mi spuneti ce pot face in continuare pt a fi mai bine .


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, un membru al echipei ARES va va contacta pentru mai multe informatii. Pe langa analizele de sange, ar fi util sa aveti si o ecografie de prostata, pe care o puteti scana si trimite la adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor